Direct contact? Mail: info@missiementaal.com

HomeNieuws&KennisBoek Mentale Vooruitgang

Boek Mentale Vooruitgang

Boek Mentale Vooruitgang

12 maart wordt het boek Mentale Vooruitgang gepubliceerd en dit wordt 18 maart aangeboden aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Paul Blokhuis. 

In dit boek doet de Denktank Mentale Vooruitgang suggesties voor nieuwe richtingen van denken en doen die bijdragen aan een mentaal krachtigere samenleving. Hiermee kunnen we op een vruchtbare en wetenschappelijk onderbouwde wijze de mentale kracht vergroten van mensen, gezinnen, organisaties en van de samenleving als geheel.

Dit boek is nuttig leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is vitaliteit, positieve gezondheid, positieve psychologie en mentale veerkracht. Het is een boek voor mensen die houden van preventie, publieke gezondheidzorg en van degelijk overheidsbeleid. Een boek voor een ieder die graag meer wil weten over hoe het bestaan mentaal krachtiger en beter kan.

Denktank Mentale Vooruitgang

Het boek is geschreven door Kees Kraaijeveld, Simone Halink en Joep Verbugt en komt voort uit de Denktank Mentale Vooruitgang. Een gelukkiger, socialer, betekenisvoller, meer betrokken en daadkrachtiger bestaan voor alle Nederlanders. Dat is het doel van de Denktank Mentale Vooruitgang. Om dat te realiseren moeten we ‘mentale vooruitgang’ hoog op de maatschappelijke agenda zien te krijgen.

Geinteresseerd?

Reserveer een exempemplaar.