Direct contact? Mail: info@missiementaal.com

HomeAgendaDoe mee met lastmanstanding@home

Doe mee met lastmanstanding@home

Doe mee met lastmanstanding@home

Bij Last Man Standing@home ga jij of je team maximaal 3 uur op een verhoging staan in je eigen omgeving (huis, tuin, park in de buurt, sportveld, straat etc.) om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Doe je mee? Maak dan je eigen actiepagina aan met de reden waarom je mee doet en leuke foto’s van jezelf en of je team. Ga 31 oktober op een krukje, bankje of boomstronk staan om geld in te zamelen.

Via een online livestream is iedereen die meedoet gedurende die 3 uur met elkaar verbonden en de stemming wordt er ingehouden met onder meer BN’ers, muziek, entertainment en interviews.

Doe mee!

Last Man Standing is een initiatief MIND. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. Heb je ideeën over hoe de zorg en ondersteuning geregeld zou moeten worden? MIND zorgt ervoor dat jouw wensen bij de politiek terechtkomen. Ook kun je bij ons in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij.
Ga naar www.wijzijnmind.nl