Direct contact? Mail: info@missiementaal.com

HomeAgendaWebinar effectief werken aan mentale gezondheid

Webinar effectief werken aan mentale gezondheid

Webinar effectief werken aan mentale gezondheid

Het nieuws loopt er van over: ons mentaal welbevinden. Inmiddels zijn er steunpakketten gericht op de jeugd, op kwetsbare groepen, gezonde leefstijl en mentale vitaliteit. Hoe deze middelen kunnen helpen bij een effectieve aanpak komt aan bod in het gratis webinar van het RIVM (afdeling Gezond Leven) op donderdag 17 februari, van 13.00-14.15 uur.

Inez Bolder van Amsterdam Mentaal Gezond (GGD Amsterdam) neemt je mee in hun aanpak waarin preventie, samenwerken en leren voorop staan. Samen met inwoners, onderzoekers, zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en beleidsmakers werken ze aan bevordering van de mentale gezondheid en veerkracht van alle inwoners. Laat je inspireren en meld je nu aan!

  • Djoeke van Dale, coördinator kwaliteit interventies RIVM, licht toe wat Loketgezondleven.nl biedt om aan de slag te gaan met integraal werken aan mentale gezondheid.
  • Maartje van den Essenburg en Elisa Duinhof van het Trimbos-instituut vdelen de nieuwste inzichten over mentale gezondheid. 
  • Inez Bolder van Amsterdam Mentaal Gezond (GGD Amsterdam) neemt u mee in hun aanpak waarin preventie, samenwerken en leren met inwoners, onderzoekers, zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en beleidsmakers voorop staan. 
  • Tot slot laat Djoeke van Dale concrete voorbeelden zien waarmee het RIVM u op maat kan ondersteunen.

Aanmelden kan hier