Direct contact? Mail: info@missiementaal.com

HomeAgendaDag van de imperfectie

Dag van de imperfectie

Dag van de imperfectie

Tijdens deze avond, 8 april vanaf 19.30 uur, duiken we samen in onze eigenaardigheden, kronkels, onvolkomenheden en je meest lachwekkende missers allertijden. Want falen is een feest en dat begint hier!

We bieden een bonte verzameling gasten en optredens: verrassende vragen van actrice Hanna Verboom, rake woorden van rappende psycholoog Daisy Veenstra, wijsgerige hersenspinsels van filosoof Lammert Kamphuis, bingo met stress-psycholoog Thijs Launspach, Open Up met 3FM-programmamaker Roberto Lobosco en een protest van studentencollectief Lieve Mark. Klinkt imperfect toch?

Waar ga je mee naar huis?

Je zelfbeeld en mentale kompas komen ondersteboven, en fluitend weer naar buiten. Met een glimlach zie je hoe oneindig perfect imperfectie eigenlijk van zichzelf is. Daardoor leg je jouw lat voortaan lager en heb je de eerste stap gezet naar een relaxter leven met betere resultaten voor jezelf en de wereld om jou heen. Kortom, vol energie het voorjaar in!

Aanmelden doe je hier

Over het collectief

Het Collectief voor Imperfectie is een samenwerkingsverband van sociale organisaties die zich inzetten om jonge mensen de ruimte te geven voor imperfectie temidden van onze prestatiemaatschappij. 

In een maatschappij waarin perfectie hoogtij viert en burn-out en depressie volksziekte nummer 1 zijn, biedt het Collectief met de jaarlijkse Dag van de Imperfectie tegenwicht aan de ongezonde druk die het streven naar perfectie ons oplegt.

Check vooral onze websites voor een uitgebreider beeld van ons:
3310 – School for MillennialsCareerwiseDe KwekerijHumanistisch VerbondStichting Vitamine ZNewConnectiveThe Turn ClubThuisBesmetThrive AmsterdamInstituut voor Faalkunde, Netwerk KennisstedenFrisse Gedachtes en Alles is Gezondheid